Handla online Priligy Generisk i Sverige

Priligy Generisk

Priligy avser läkemedel som används för att förlänga samlag. När det gäller deras effekter på kroppen, de är inte liknar Viagra och generiska läkemedel. Att ta piller kan bromsa uppkomsten av orgasmer, så att utlösningen kommer att försenas väsentligt. Marknaden erbjuder ett brett utbud av Priligy produkter, inklusive Dapoxetine är ett av de mest populära. 

Vi erbjuder dig att köpa generiska Priligy vid en lämplig tidpunkt, för där behöver du bara lämna en förfrågan på webbplatsen. Leverans av order sker på något smidigt sätt för kunden. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer och erbjuder förmånliga priser för generiska läkemedel. Over-the-counter beställning och kunden sekretess att arbeta med en online-apotek ännu mer lönsam.

Priligy Generisk 60mg

Paket Pris Per Pill Besparingar Bonus
60mg x 10 piller
540 kr
54 kr 0 kr - Köp
60mg x 20 piller
1077 kr / 877 kr
44 kr 200 kr + 4 piller Köp
60mg x 30 piller
1630 kr / 1210 kr
40 kr 420 kr + 6 piller Köp
60mg x 60 piller
3217 kr / 2077 kr
35 kr 1140 kr + 8 piller Köp
60mg x 90 piller
4903 kr / 3013 kr
33 kr 1890 kr + 10 piller Köp
60mg x 120 piller
6511 kr / 3871 kr
32 kr 2640 kr + 10 piller Köp
60mg x 180 piller
9752 kr / 5612 kr
31 kr 4140 kr + 10 piller Köp

Syfte och egenskaper hos läkemedlet generisk Priligy

Priligy används oftast av män som har upplevt okontrollerad utlösning. För tidig utlösning kan leda till en förlust av självförtroende. Det leder ofta till psykiska obehag. Att ta piller, kan man avsevärt förlänga samlag, att ge njutning till sin partner. Kvaliteten av orgasmer inte lider när det är försenat. Priligy är mycket effektiva och kan inte leda till missbruk även med regelbunden användning.

Hur fungerar generisk Dapoxetine arbete?

Priligy är baserad på användning av Ssri. Denna komponent blockerar serotonin. Detta hormon ackumuleras mellan nervceller, vilket leder till en ökning i sin känslighet, så att en sexuell stimulering mycket snart leder till uppkomsten av utlösning. Genom att bromsa kemiska reaktioner och blockerar serotonin, Dapoxetine kan du fördröja tidpunkten för utlösning för både sexuella partners att njuta av. Priligy förlängning av samlag utan negativa effekter på det Centrala nervsystemet eller det reproduktiva systemet.

Ta Ssri

Ta medicin i exakt enlighet med de rekommendationer som av den behandlande läkaren. P-piller ska intas 1 timme före start av kön. För att påskynda uppkomsten av effekten, bör det sköljas ner med ett glas rent vatten. Även graden av ackumulering av läkemedlet i blodet påverkar kosten av en man. Ett överflöd av fet mat innan du tar piller kommer att försena starten av den önskade effekten.

Vad behöver du veta innan din tid?

Generisk Priligy är inte lämplig för patienter som har en historia av följande sjukdomar:

 • hjärtsjukdom;
 • sinus knutan svaghet syndrom;
 • kranskärlssjukdom,
 • njur-eller leversvikt.

Någon av dessa sjukdomar bör anges på läkarmottagningen.

Priligy dosering och administering

Generiska dapoxetine tabletter kan ha olika doser. Vanligtvis, läkemedel med Dapoxetine i sammansättningen har 30, 60, 90 mg av den aktiva substansen. Den optimala dosen är 60 mg. Nybörjare kan använda tabletter 30 mg av Dapoxetine i sammansättningen för att bättre kontrollera resultatet av ämnens effekter på kroppen. Det rekommenderas inte att överskrida dosen 90 mg.

Interaktion med andra läkemedel

Priligy och alkohol är inte kompatibla. Etanol kan göra biverkningar av Priligy mer framträdande, i synnerhet, patienten kan uppleva trötthet, minskad aktivitet, och yrsel. Andra läkemedel kan också påverka resultatet av att ta Priligy:

 • CYP3A4-blockerare,
 • serotonin återupptags-blockerare,
 • monoaminoxidashämmare;
 • antidepressiva medel.

Vänligen kontrollera med din läkare för en fullständig lista på mediciner som Ssri är inte kombinerad med.

Kontraindikationen För Priligy

Surfplattor bör inte tas på patienter med individuell intolerans för Dapoxetin eller hjälpämnen i läkemedel. Kontraindikation är också patientens ålder under 18 år. Drogen Dapoxetine är inte lämplig för behandling av kvinnlig sexuell dysfunktion. Psykiska sjukdomar eller depression också tillåter inte att du påbörjar behandlingen. Dapoxetine under kursen kan leda till vissa biverkningar, inklusive nedsatt syn och svimning. Av denna anledning, kan fordonet har ganska stor inverkan på transport management.

Priligy och dess biverkningar

Negativa reaktioner i kroppen är oftast orsakas av självmedicinering. De flesta patienter som har upplevt negativa effekter klaga på sådana hälsoproblem:

 • dåsighet,
 • taccardi,
 • lågt tryck.
 • andnöd;
 • rusa av blod till ansiktet.

Biverkningar från ett generiskt läkemedel är mild och sällan behöver vara medicinskt elimineras. För att minska intensiteten av deras manifestation, bör du använda autentiska läkemedel som finns presenterade på vår hemsida. Vi är alltid glada att ge dig med ett brett urval av piller för att förbättra styrka.

Priligy Överdos

Överdos är en mycket sällsynt företeelse. Det är oftast åtföljs av symtom av läkemedelsförgiftning. I fall av överdosering, ventrikeltömning eller ta sorbenter är föreskrivna. Det mest effektiva sättet att eliminera negativa effekter återstår symtomatisk behandling.

Förvaring av läkemedel för att förlänga sex

Lagring av läkemedel med Dapoxetine bör utföras i enlighet med tillverkarens rekommendationer. Vanligtvis görs detta i ett torrt och oåtkomligt för barn, där temperaturen är upp till 30 grader. Ta inte tabletterna efter det utgångsdatum som anges på den ursprungliga förpackningen.

Ansvar

Priligy är en medicinsk produkt, så ska du bara ta det efter samråd med en läkare. Information på webbplatsen kan endast användas för informationssyfte. Förvaltningen ansvarar inte för förekomsten av negativa effekter när själv-medicinering med Ssri.