Returns – Potensmedel Apoteket

Beställ avbeställningsregler

Vänligen informera oss om att vi ENDAST accepterar orderavbeställning inom 24 timmar efter beställning. Om du vill avbryta beställningen måste du kontakta vårt supportteam via telefon eller e-post ( Kontakta oss ) och meddela dem om ditt beslut. Om du kontaktar oss efter 24 timmar behandlas ingen beställning.

Se till att du anger en giltig leveransadress i beställningsformuläret, vi rekommenderar att du dubbelkolla anteckningarna innan du skickar ordern. Alla misstag kan leda till att beställda produkter inte levereras. Om du har märkt att adressanteckningarna har angetts felaktigt, kontakta oss så snart du kan för att informera om ärendet ( Kontakta oss ).

Återbetalningspolicy

Läkemedlen vi erbjuder är generellt likvärdiga med deras varumärkes motsvarigheter. Vi garanterar att de är desamma kemiskt och har samma medicinska effekt.

Om du inte är nöjd med effekten av våra läkemedel, kontakta oss för att informera om problemet. Vi förser dig med returadressen och så snart produkten har mottagits av vår returavdelning startar vi återbetalningsförfarandet.

Innan du kontaktar oss, se till att du tar rätt dos av produkterna och följ bruksanvisningen. Kom ihåg att effekterna kan sakta ner av fet mat och alkohol du tar innan fliken.

Om produkten inte levereras inom deadline (leveransen tar 10-21 dagar, det kan finnas en ytterligare fördröjning i tio dagar för tullkontrollen) kan du kontakta vårt supportteam ( Kontakta oss ) för att kvalificera dig för en återbetalning. Din betalning återbetalas till ditt kreditkort. Återbetalningsförfarandet tar vanligtvis 5-7 arbetsdagar, efter denna period återbetalas återbetalningen på ditt kreditkortsutdrag.

På grund av produkternas specifika karaktär accepterar vi inte returer. Ingen kan garantera att lagringsvillkoren är uppfyllda under ordertransporten, så vi kan inte acceptera dem även om paketet förblir oöppnat.